Termeni si conditii

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.avintagetreasure.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.

Continut site

Avintagetreasure.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Avintagetreasure.ro nu poate raspunde pentru pachetele pierdute sau deteriorate din cauza transportului efectuat de companiile specializate in acest domeniu, intrucat intreaga responsabilitatea a livrarii pachetelor de la sediul avintagetreasure.ro si pana la client cade in atributiile firmei de curierat – oricare ar fi aceasta.

Avintagetreasure.ro incearca sa prezinte prin intermediul site-ului produsele comercializate cu cat mai multe detalii informative. Printre acestea se numara imagini ale produselor comandate, detalieri ale produsului, eventuale defecte sau imbunatatiri pe care produsul le are. Astfel, clientii sunt informati asupra starii produselor inca de la inceputul procesului de achizitionare. De aceea, avintagetreasure.ro nu poate fi facuta raspunzatoare pentru defectele produselor si nici reclamata pentru acest lucru.

Returnarea produselor:

Clientul avintagetreasure.ro are dreptul de a returna produsele primite in urmatoarele situatii:

1. Produsele prezinta defecte care nu au fost mentionate pe site-ul avintagetreasure.ro.

Clientul este obligat sa notifice avintagetreasure.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate prin email la adresa [email protected] cel tarziu a doua zi dupa primirea coletului si sa se asigure ca produsele respective vor fi returnate catre avintagetreasure.ro in maximum 3 zile lucratoare de la data primirii coletului, in caz contrar avintagetreasure.ro considerand cererea invalida.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului in cazul in care produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost livrat. In caz contrar, avintagetreasure.ro isi rezerva dreptul de a nu efectua rambursul contravalorii produsului respectiv.

In cazul in care produsului respectiv i s-a aplicat o reducere de pret in momentul comenzii, valoarea rambursata catre client va corespunde valorii reale/efective platite de acesta.

In toate aceste situatii, cheltuielile de returnare/re-expediere a produsului vor fi suportate de catre client iar re-expedierea se va face prin intermediul unei companii de curierat rapid.

Toate ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului.

Acesta este un site personal iar vanzarea articolelor se face respectand urmatoarele articole din Codul Fiscal:

ART. 62 – Venituri neimpozabile
In intelesul impozitului pe venit, urmatoarele venituri nu sunt impozabile:
m) veniturile primite ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile si mobile din patrimoniul personal, altele decat castigurile din transferul titlurilor de valoare si/sau aurului financiar prevazute la cap. V – Venituri din investitii, precum si altele decat cele definite la cap. IX – Venituri din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal;

Site-ul avintagetreasure.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea lui Oana Cazacu.